Skip to main content

Posts

Showing posts from July 1, 2009

*M.P.C?*

Assalammualaikum, dah lamer tak update blog..hehe... pe pon..petang nih ader gak maser nak tulis entry: ) MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC.MPC. aper MPC 2 yek? hoho..it stands for Malam Pelancaran Cool Sem.MPC tuh di uat semalam atau lebih detail lagi ( 30/6/09) jam 8.00 - 8.25. sape yg ajk nyer yek? ....adeler....hamba2 Allah yang kuat perkasa mengangkat air ke setiap blok , menhidangkan makanan, memberi tazkirah dan mcm2 lagi... overallnye, respond yang diberikan oleh junior, baik dan itu sekadar pendapat kami jer..( tak leh pakai )hooho....wallahhualam.
Cool sem itu makna sebenarnyer adalah Kuliah sepuluh minit. Saye berada di satu tempat kejadian sahaja maser tuh..kat Blok E jer...pengerusi malam itu cardcaptor sakura( nama sebenar dirahsiakan ) dan pemberi kuliah sepuluh minit sahabat kepada kami yang kameranya berkaler pink ....( mesti dapat guesskan ) hihi..


---beberapa hari sebelum tarikh pelancaran---

junior 1 : ape benda banyak2 gantung kat laluan nih?
junior 2 : M.P…