Skip to main content

Posts

Showing posts from December 11, 2008

*BAGAN LALANG*

bESH..!!hoho...kat Bagan Lalang...
tempat tuh luas n ...can't be describe by words....huhu..memang Allah telah menciptakan dunia ini sesempurnanya...

kami luper lak biler pegi Bagan Lalang..but.. i remembered the most activities we had done there..
kitorang naik kete...kak dib yang drive hoho..
( orangnyer kecik jer tapi...fuyoh..!! hebat driving)

kat saner bukan saje- saje jer..tapi ader misi!!
( macam hebat jer) hoho...memang hebat per..!! haha

'Mereka mencalonkan dirimu untuk mengerjakan suatu perkara, seandainya kau memahaminya, maka jagalah dirimu dari hal- hal yang hina.' Imam Hassan Al Banna.

hmm..aper yer pengisiannya..?? rahsia!! haha....hmm...tapi the most amazing word ..that struck into my heart on that day...' Berpeganglah pada tali Allah'. On top..it is not just taking fresh air, but there is another important vision we need to do. Berpegang pada tali Allah nih..macam layang- layang...pernah tgk layang - layang ??..hoho kat bawah ni ' ruper' layang - l…

*MY LUV STORI*

aslkm..

ni dah kali kedua uat blog.but this time i take it very very seyesly...huhu( guess..may be jealous ngan member uat blog) hehe...btw skrang totally sem 1 kat MCB is over n after finish this school holiday... startla plak my 2 nd jouney through hectic IB kat MCB.

hmm...i think surely my friends kat asrama dulu tertanye- tanye " hows my life kat kmb"? surely i will say IB( internationally busy ..man !!) tapi tu lah...walaupon sebize maner pon..ader jer ' thing ' yang mendamaikan jiwa( sastera lak).hoho...nak share laa...c kit pasal perihal kami kat MCB. but im not just telling story what's happened all my life kat MCB.. just written what my 'new' experienced created me at MCB.

kadang- kadang hidup ini memang tak dapat nak duga. ye la...mungkin sesuatu yang baik tuh adalah buruk bagi kita ..dan mungkin yang buruk tuh baik bagi kita..hmm.my journey kat MCB nih..hmm...entahla..maser 1 st masuk tuh.tak der ' feel' haha...tak tau knaper. but sepanj…