Skip to main content

Posts

Showing posts from December 12, 2008

*TELUR AYAM*

aslkm...
banyak sangat nak citer..tapi tak tau nak start dr story maner..hoho......but most memorable time maser tolong ustz. Mardiah wktu wedding anak dier...Buat benda amal ni memang besh..sbbb..

1. dapat kuatkan otot2 yang kruk--kruk
2.dapat pahala ( of course !! )
3.gain experienced
4.dapat berfikir utk maser hadpn!~@%&
5.memupuk semangat kerjasama( ikut skema PMR n SPM)
6.n to release tension!!

kami n da GNCC + kengkawan gi travel umah ustz dalam kul berape yek..ehmm dah luper..tapi tak silap kami waktu pagi....naik super van KMB...hoho....sesampai jer kat saner kitorang tgk ader meja+kerusi+bridal chamber+n mcm2 lagi.



temanya warne gold...


tadaa!!!


telur ayam

kebetulan baju kami warnenye lbih kurang ngan tema kawen tuh...so hoho...kembang gak..haha.kitorang uat mcm2...dari dapur hingga ke meja makan..( mcm gempak,,,memang pon!!)...tapikan..kitorang tak basuh pinggan..ye la..camner nak basuh..pakai baju kurung...so yang membasuhnye...syabab2 yang sudah 'expert' membasuh pinggan..…

*SONG 4 MY SOUL*

ader satu lagu nih...slalu bermain dalam kotak fikiran..hoho..mungkin sbb maknanya menarik kot...btw....nak share lagu nih bagi sesiapa yang 'pass bye' kat blog nih..

Cinta Pertama Album : Cinta Pertama
Munsyid : Far East
http://liriknasyid.com

Mekar di kamar hati cinta pertama
Engkau ciptaan seni idaman kasih
Antara bibir tersiratnya pekerti
Kelembutan yang mendamaikan jiwa

Bermula kau di sini penentu bicara
Kalam kebenaran tiada berdusta
Dirimu berharga dari segala-galannya
Bertakhta keimanan untuk dipertahankan

Hadirlah cinta cinta pertama
Hadirlah cinta cinta utama
Sayangi diri ini cinta cinta pertama
Hati ini cinta cinta pertama

Tiada sia-sia menyintai diri
Sempurna sejahtara

Lirik/lagu : Amar Sabda

kami tak berape paham kenape kami suke lagu nih ....tapi...entah....besh mendengar n besh menghayati lirik lagu nih...so kalo nak paham isi kandungan lagu nih....dgrlah sendiri!! huhu