Skip to main content

Posts

Showing posts from December 31, 2008

*MY 1st HOSPITAL ATTACHMENT*

aslkm.

waa!! akhirnya dah habis uat attachment minggu lepas.Disebabkan malas nak tulis kat blog beberapa hari yang lepas..so hari nih nak tulis pasal H.A. Pada 22.23.24 hari tuh..Supposely ade 5 orang.tapi lagi 3 orang cant make it..so kami n wani ( wani sajak) jer yang menghadirkan diri. Kitorang uat hospital attachment kat Hospital Besar Ipoh. Kalo nak tahu, hospital nih dekat sangat ngan rumah..hehe..1st day tuh, wani dah gak lama gak tunggu kami kat hospital, tapi tu la. sebab hospital tuh dekat, so sajer jer jalan macam itik pegi hospital..hoho...Kitorang masuk n pegi ke Jabatan Sosial.

Kat saner kitorang jumpe Puan Kala. The Chief Of Sosial Unit. Kat tempat tuh agak terpencil n sejuk! So maser tuh Puan Kala tak der lagi. Kitorang diajak oleh Encik Asnal masuk office n start briefing pasal keje sosial workers nih. Actually from the story he told us, agak berat gak keje sosial worker rupenye. Orang akan ingat keje sosial workers nih macam keje kebajikan n sort of...tapikan keje nih …